Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

pozemok 2494 m2 so stavebným povolením v obci Obišovce - rezervované do 15.8.2024

146 000 €
OKRES: Košice - okolie
DRUH: Pozemky
TYP: Predaj
PLOCHA: 2494 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Ponúkam na predaj pozemok o výmere 2494 m2. Vstup na pozemok je priamo z asfaltovej komunikácie z juhu. V cene je vydané platné stavebné povolenie na výstavbu dvojpodlažného rodinného domu. Pripojka elektriny je v dosahu pred pozemkom. Voda je riešená studňou. Odpad má byť riešený septikom. Košice alebo Prešov dostupné do 20 minút.

Na pozemku je postavené prízemie rodinného domu, ktoré je čiastočne zapustené do pozemku. V tejto časti je plánovaná garáž, technická miestnosť, sklady a hobby miestnosť. Celková podlahová plocha prvého podlažia je 146,02 m2. Na druhom podlaží je plánovaná terasa so vstupom, zádverie, chodba, 2 spálne, obývačka s kuchynským kútom a jedálňou, špajza, šatník, priestranná kúpeľňa a samostatná toaleta. Celková podlahová plocha bez terasy je 108,83 m2. Samotná plocha terasy je 37,19 m2. Navrhované je podlahové kúrenie doplnené v kúpeľni o kúpeľňový radiátor. Ohrev teplej vody je navrhovaný prostredníctvom tepelného čerpadla vzduch-voda. Navrhovaná je sedlová strecha.

ZOBRAZIŤ VIAC

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
2494 m2
Typ zeme:
mierne svahovitá
Teritórium:
Intravilán
Celková plocha:
2494 m2

LIFESTYLE INDEX

Inštitúcie

  • Miestny úrad
    Miestny úrad
    Miestny úrad
  • Pošty
    Pošty
    Pošty

Služby

  • Nákupné centrum
    Nákupné centrum
    Nákupné centrum
  • Autobusy/Električky
    Autobusy Električky
    Autobusy/Električky
  • Reštaurácia
    Reštaurácia
    Reštaurácia

Kultúra

Relax

  • Letné športoviská
    Letné športoviská
    Letné športoviská