Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDANÉ -RODINNÝ DOM - ČEĽOVCE

Ponuka nie je aktuálna.
OKRES: Trebišov
DRUH: Domy
TYP: Predaj
PLOCHA: 170 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Čeľovce vzdialenej od mesta Trebišov len 10 km a od Košíc cca 38 km. Jednopodlažný rodinný dom sa nachádza mimo hlavnej cesty na rovinatom pozemku o výmere 876 m2. Pri jeho výstavbe boli použité materiály: kváder a tehla. Je po staršej, no rozsiahlej rekonštrukcii, ktorá zahŕňala: výmenu plastových okien,  elektroinštalácie, rozvody vody a odpadu, zateplenie obvodových stien + fasáda, zateplenie stropu fúkanou izoláciou, nové omietky, podlahové kúrenie v časti domu, klimatizácia... Dispozíciu domu tvoria: predsieň, 2 samostatné izby, kuchyňa prepojená s jedálenskou a obývacou časťou, samostatná kúpeľňa s vaňou aj sprchovacím kútom, samostatné WC, letná kuchynka, komora, kotolňa, dielňa. Za domom je hospodárska budova. V kuchyni nájdete umývačku riadu, indukčnú varnú dosku, elektrickú rúru. V obývacej časti je umiestnená klimatizácia. Dom je napojený na elektrinu a obecný vodovod, odpad je riešený cez septik. Kúrenie zabezpečuje elektrický kotol alebo kotol na pelety. Na pozemku sa nachádza aj kopaná studňa. Posedenie na terase Vám spríjemní pohľad na krásne jazierko s rybkami a žblnkajúcou vodou. V obci sa nachádzajú potraviny, škôlka, ZŠ, detské ihrisko, kostol, pohostinstvo +LPG. Tento rodinný dom sa predáva čiastočne zariadený!

Pre dohodnutie si obhliadky domu kontaktujte makléra: Ing. Timošová Silvia na tel. čísle 0907649669. V cene sú zahrnuté všetky poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti vrátane poradenstva pri poskytnutí hypotekárneho úveru, s ktorým Vám radi pomôžeme. Nehnuteľnosť nemá energetický certifikát.

ZOBRAZIŤ VIAC

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
120 m2
Zastavaná plocha:
170 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
4
Terasa:
áno

LIFESTYLE INDEX

Inštitúcie

  • Školka
    Školka
    Školka
  • Škola
    Škola
    Škola

Služby

Kultúra

Relax

  • Detské ihrisko
    Detské ihrisko
    Detské ihrisko